Barbie Dreamtopia Bebek Ve Tek Boynuzlu At
Barbie Dreamtopia Bebek Ve Tek Boynuzlu At

Barbie Dreamtopia Bebek Ve Tek Boynuzlu At (887961914061)

Marka : Mattel
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺1.350,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.215,00(KDV Dahil)

Barbie Dreamtopia Bebek Ve Tek Boynuzlu At

Barbie Dreamtopia oyun setinde yer alan Barbie Prenses Bebek, hayvan dostu tek boynuzlu at ile eğlenceli evcil hayvan bakımı oyunlarını masal diyarlarına taşıyor.

Barbie, tek boynuzlu atının tüm bakımını, bulutlar ve gökkuşağıyla tasarlanmış bir padokta gerçekleştiriyor. Şişeyi suyla doldurun, yavru tek boynuzlu atı tuvalet kabına yerleştirin ve bebeğin hayvan dostunu beslemesine yardım edin. Tek boynuzlu at "ihtiyacını" gidermeye başladığında beyaz renkli tuvaleti gökkuşağı renklerine dönüşecek. Kurumasını bekleyin, ardından yeni hayaller ve oyunlarla dilediğiniz kadar tekrarlayın. Yem kabı ve yiyecekler, Barbie için saç fırçası, tek boynuzlu atın yelelerini tımar için fırça ve 10 saç aksesuarı gibi diğer oyun parçaları, hikaye anlatımı ve kuaförlük eğlencelerine renk katar. Sihir taşıyan renk değiştirme özelliği ve birçok aksesuarıyla bu Barbie Prenses Bebek ve Tek Boynuzlu At oyun seti, 3-7 yaş arası çocuklar için mükemmel bir hediyedir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

Bu oyun seti, evcil hayvan bakımı oyunu ile masalların ilham verdiği hikaye anlatımını buluşturuyor.  

Çocuklar, bulut şeklinde tasarlanmış padokta sihirli tek boynuzlu atın bakımı için Barbie Prenses Bebeğe yardım ederken besleme, tımar etme ve kuaförlük eğlencesini doyasıya yaşar.      

Şişeyi suyla doldurun, yavru tek boynuzlu atı besleyin ve bulut şeklindeki tuvalet kabına yerleştirip sihirli renk değiştirme eğlencesini yaşayın.     

Tek boynuzlu at tuvaletini yaptığında beyaz tuvalet kabının rengi sihirli bir şekilde gökkuşağı renklerine bürünecek, hem de oyunu her tekrarlayışınızda!       

Bebeğin saçlarını ve tek boynuzlu atın yelelerini kendilerine özel fırçalarla tarayın ve 10 adet diğer aksesuarla dilediğiniz gibi şekillendirin.

Barbie Prenses Bebek ve hayvan dostu tek boynuzlu at, gökkuşağını andıran görünümleriyle her renkli masal macerası için mükemmeldir.        

Çok sayıda aksesuarı ve hikaye anlatma seçeneğiyle bu Barbie Dreamtopia oyun seti, özellikle hayvan bakımına ilgi duyan 3-7 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir.

Kutu içerisinde; Prenses elbisesi, tacı ve ayakkabılarıyla birlikte Barbie Bebek, 1 adet tek boynuzlu at figürü, 1 adet tuvalet kabı, 1 adet padok, 1 adet yem kabı, 1 adet havlu, 1 salkım havuç, 1 grup elma, 1 adet saç fırçası, 1 adet tımar için fırça, 1 adet boynuzlu at kolyesi, 1 adet şişe ve 10 adet saç aksesuarı yer almaktadır.

Bebek: 29 cm.

Unicorn: 14 cm.

Kutu ölçüsü: 39,5 x 7 x 32,5 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR