Lego City Itfaıye Helıkopterı Mudahalesı 60248
Lego City Itfaıye Helıkopterı Mudahalesı 60248

Lego City Itfaıye Helıkopterı Mudahalesı 60248 (5702016617825)

Marka : Lego
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺690,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺621,00(KDV Dahil)

Lego City Yangın Helikopteri Müdahalesi 60248

Aksiyon oyuncaklarını seven çocuklar için muhteşem inşaat seti olan LEGO City Fire Helikopter Müdahale seti (60248), gerçekten uçan bir kablolu bir helikopter, bir yardım dörtlü ve bir yangın sahnesi içerir. 

Çocuklar, serin bir kaynak maskesi olan bir işçi, bir yangın helikopteri pilotu ve TV'nin LEGO City kahramanı itfaiye şefi Freya McCloud'u içeren 3 minifigür ile yorumlama oyununun tadını çıkaracaklar. 

Çocuklar için eğlenceli inşaat oyuncak Bir Noel veya doğum günü hediyesi veya aksiyon oyunları çocuk meraklıları için ideal başka bir fırsat arıyorsanız, zaten buldunuz! Kolay takip talimatları ile, En küçük LEGO inşaatçıları bile sürükleyici ve bağımsız bir oyun ve inşaat deneyiminin tadını çıkarabilecek, eğlenceli karakterlerle oynayabilecek ve hava fırlatma kablosuyla yangın helikopterini başlatabilecek. 

LEGO City Fire Setleri LEGO City Fire Games, çocukları yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kıracak bir dünyaya taşıyan sayısız özelliklere, son derece gerçekçi araçlara ve eğlenceli karakterlere sahip çeşitli modellerle birlikte gelir.

Yaş: 5+

Parça Sayısı: 93

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR