Lego Avatar Ilu Keşfi
Lego Avatar Ilu Keşfi
Lego Avatar Ilu Keşfi

Lego Avatar Ilu Keşfi (5702017421872)

Marka : Lego
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺1.290,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.161,00(KDV Dahil)

Lego Avatar Ilu Keşfi 75575

8 yaş ve üzeri çocuklar ve Avatar filmi hayranları, bu LEGO Avatar Ilu Keşfi (75575) setiyle hayali Pandora ayına seyahat edebilir. Avatar: Suyun Yolu filminden en sevdiğiniz anları yeniden yaşayın ya da hareketli ilu figürü, Tsireya ve Tuk minifigürleri ve Pandora mercan kayalığı ortamıyla dinamik sahneler ve hikayeler oluşturun.

İnteraktif bir yapım rehberi içerir

Bu LEGO Avatar oyuncak yapım seti, kolay anlaşılır, resimli bir yapım rehberi ve kullanıcıların modeli yaparken her açıdan görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahip dijital bir yapım yardımcısı olan LEGO Builder uygulamasıyla birlikte gelir.

Oynamak ve sergilemek için harika

LEGO Avatar setleri, uzay doğası temalı ortamlarda simgeleşmiş araçlar, makineler, hayvanlar, yaratıklar ve karakterlerle birlikte gelir. Hayal gücüne dayalı oyunlar için mükemmeldir, ayrıca her odada dikkat çekici bir sergileme modeli oluşturmak için modellere poz verdirebilirsiniz. Oyun olasılıklarını genişletmek veya kendi Pandora versiyonunuzu oluşturmak için LEGO Avatar setlerini toplayın ve birleştirin.

Boyutlar – Sergileme tabanı olmadan ilu’nun yüksekliği 4 cm, genişliği 12 cm, derinliği 21 cm’dir

Eğlenceli LEGO minifigür aksesuarları – Bu LEGO Avatar seti, oyuncak bir Na’vi kuru, sualtı mızrağı ve 2 uzaylı balıkla birlikte gelir

Parça Sayısı: 179

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR