Kar Küresi At Arabası Girl Işıklı Müzikli Püskürtmeli
Kar Küresi At Arabası Girl Işıklı Müzikli Püskürtmeli
Kar Küresi At Arabası Girl Işıklı Müzikli Püskürtmeli

Kar Küresi At Arabası Girl Işıklı Müzikli Püskürtmeli (8698999075417)

İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺850,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺765,00(KDV Dahil)

Kar Küresi At Arabası Girl Işıklı Müzikli Püskürtmeli

Bu ürün hakkında

Sevimli Tasarım : Bu güzel kabak arabası kar küresi tasarımı insanlara Külkedisi'nin peri masalını hatırlatır. Dahili sevimli çizgi film kız karakterleri, taban pasta eteğinin tasarımını benimser ve kar küresinde sevimli bir prenses şapkası vardır. Bu süper sevimli kar küresinden herkes etkilenecek.

 

Çocuklar için Çok Fonksiyonlu Kar Küresi : Sevimli çocuk kar küresinin üç işlevi vardır: Müzik çalma, müzik kutusunun harika bir müzik deneyimi sunar. 1. Renkli ışıklar. Değişen aydınlatma renkleri romantik bir atmosfer yaratır. 3. Payetli uçuş fonksiyonu. Müzik, ışık ve pulların kombinasyonu güzel ve göz alıcı bir etki oluşturur.

 

Üstün Malzeme ve Mükemmel İşçilik : Müzikli kar küresi, yüksek kaliteli reçine ve camdan yapılmıştır, el oyması ve boyanmıştır, zarif işçilik ile. Kar küresinin çapı yaklaşık 8 cm ve yüksekliği yaklaşık 13,8 cm'dir. Boyutu, herhangi bir iç tasarım motifi, ev dekorasyonu veya koleksiyon için mükemmel boyutta olmasını sağlar!

 

Mükemmel Kar Küresi Hediyesi : Her durum için mükemmel bir hediye. Sevimli balkabağı koç kar küresi, çocuklara, kızlara, eşlere, kız arkadaşlara, annelere veya arkadaşlara hediye edilebilir. Doğum günü hediyeleri, Noel hediyeleri, Şükran Günü hediyeleri, Sevgililer Günü hediyeleri, yıldönümü hediyeleri, Yeni Yıl hediyeleri veya diğer tatil hediyeleri için mükemmel bir seçimdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR