Barbie Upuzun Muhteşem Saçlı Bebekler
Barbie Upuzun Muhteşem Saçlı Bebekler
Barbie Upuzun Muhteşem Saçlı Bebekler

Barbie Upuzun Muhteşem Saçlı Bebekler (194735014859)

Marka : Mattel
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺800,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺720,00(KDV Dahil)

İlk kez 30 yıl önce satışa sunulan Barbie Upuzun Saçlar bebeğine yönelen ilgi, adeta dalga dalga büyüdü orijinal modelden ilham alınarak tasarlanan bu seri, kendine özgü saç stili, saç dokusu, kendi tarzı ve teması olan dört eğlenceli bebekten oluşuyor. Bebeklerin her biri 21 cm uzunluğunda ve rengarenk saçlara sahip. Ayrıca 15'ten fazla saç şekillendirme aksesuar(8'i renk değiştiren saç tokaları) ve ekstra bir kıyafet de bulunuyor.

Çocuklar farklı saç stilleri yaratmaya ve sınırsız tasarım imkanlarına bayılacak! Bebekler tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

İlk kez 30 yıl önce tanıştığımız bebekten ilham alınarak tasarlanmış bu seri; kendine özgü saç stili, saç dokusu, tarzı ve teması olan dört eğlenceli bebekten oluşuyor. Bebeklerin her biri 21 cm uzunluğunda ve rengarenk saçlara sahip (her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). 4 farklı bebek seçeneği bulunan bu seride; her sette 15'ten fazla ek parça (8'i renk değiştiren saç tokaları), saç şekillendirme aksesuarları ve bebeğin tarzını değiştirmek için ekstra bir kıyafet bulunuyor.    

Saç tokaları, parmaklarınızın sıcaklığıyla 4 farklı renge bürünür. Çocuklar bu tasarım imkanlarına bayılacak!

Yıldız temalı Barbie'nin orijinal bir vücut şekli ve yıldız baskılı bir elbisesi vardır. Minyon bir yapıya sahip olan kalp temalı Barbie ise kalp baskılı bir elbise giyer.

Çiçek temalı Barbie'nin kıvrımlı bir vücudu ve çiçek desenli bir elbisesi vardır. Orijinal bir vücut şekline sahip olan kelebek temalı Barbie ise kelebek baskılı bir elbise giyer.

Çocuklar, bebekleriyle farklı saç şekilleri yaratmaya ve sınırsız tasarım imkanlarına bayılacak! Özellikle yeni tarzları, saç stillerini ve modayı keşfetmeyi seven 3 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.

Ürün ölçüsü: 29,8 x 6,9 x 3,4 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR