Barbie Extra Renkli Elbiseli Bebek Gyj78
Barbie Extra Renkli Elbiseli Bebek Gyj78

Barbie Extra Renkli Elbiseli Bebek Gyj78 (887961973365)

Marka : Mattel
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺950,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺855,00(KDV Dahil)

Kızlara cesur tarzlarını yansıtmaları için ilham veren Barbie Extra bebekler 3-9 yaş arası kızlar için harika bir hediyedir. Kızlar, birbirinden eğlenceli stilleri keşfetmek için tümünü koleksiyonlarına ekleyebilir.

Barbie bebeğin orijinal kıvrımlı vücudu, düz gümüş saç klipleri ve uzun esmer saçları çok beğeniliyor. Hepsi parıltılı emojiler ve göze çarpan saçlarla nereye giderlerse gitsinler modaya ekstra ses getiriyorlar! Beyaz bir gömlek üzerine “Shine Bright Like the Stars” mesajlı gökkuşağı desenli slip elbise ve fırfırlı tülden yapılmış mavi ceketi ile kendine güvenen eğlenceli stilini sergiliyor!

Moda söz konusu olduğunda Barbie Extra bebekleri, giysi ve moda aksesuarlarının yanı sıra sevimli evcil hayvan ve aksesuarlarına sahiptir. "Sweet" yazan altın kaplama dişleriyle evcil timsah figürü ve lolipop aksesuarı çok daha ekstra görünüyor! Barbie'nin bebek aksesuarları -klavye, simli takı, yıldız şeklinde güneş gözlüğü ve beyaz platform ayakkabılar - kişisel ifadesi ve eğlenceli hikaye anlatımı sunuyor!

Barbie Extra çocukların; tarz yoluyla kendilerini ifade etmelerini sağlamakla birlikle hareketli bebeklerle heyecan verici bir moda ve stil oyunu deneyimi sunar.

Barbie Ekstra bebekleri, özellikle ekstra olmayı seven çocuklar için harika bir hediyedir!

Her biri ayrı olarak satılır. Bebekler tek başına duramaz. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.

Kutu ölçüsü: 24 x 6,6 x 32,8 cm.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR