Ufka Yolculuk 1'e 1000 Yok Mu İsteyen?(lise Düzeyi)
Ufka Yolculuk 1'e 1000 Yok Mu İsteyen?(lise Düzeyi)

Ufka Yolculuk 1'e 1000 Yok Mu İsteyen?(lise Düzeyi) (9786057307552)

1'e 1000 Yok Mu İsteyen?(lise Düzeyi) - Ufka Yolculuk

İçinde değişim ve dönüşüm imkânı barındıran, yenilenme ayı Ramazan-ı Şerif; her yıl maddi ve manevi yaşamlarımızı güzelleştirmek için gelir.

Tıpkı evlerimizi temizleyip havalandırdığımız bahar mevsimi gibi, geçen ömrümüzü şöyle bir silkeleyip arındırdığımız bu mevsim, bize günlük hayatın koşturmacası içerisinde fark edemediğimiz anları hatırlatıp yeni bir pencere aralayarak dönüşmemiz için imkân sunar. Bu yalnızca Ramazan ayını kapsayan bir farkındalık değil yılın geri kalan zamanında da süren, bir ömrü Ramazan gibi yaşama fırsatı veren, Ramazan hassasiyeti ve öğretileri ile yaşamamızı sağlayacak bir imkândır. 

Ufka Yolculuk ekibi, bu değerli zaman dilimine dair unutulanları hatırlatmak, yanlış bilinenleri düzeltmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yarışmanın bu yılki konusunu “Ramazan” olarak belirledi.

Bu ve bundan sonraki Ramazanlarımızla birlikte hayatımızı da güzelleştirecek bir farkındalık için yenilenme ve gelişim isteği olan tüm yol arkadaşlarımızı “Ramazan” konusunda yarışmaya bekliyoruz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR