Vagonlife Paslanmaz Çelik Beslenme Kabı 900 Ml Vgn 588
Vagonlife Paslanmaz Çelik Beslenme Kabı 900 Ml Vgn 588
Vagonlife Paslanmaz Çelik Beslenme Kabı 900 Ml Vgn 588
Vagonlife Paslanmaz Çelik Beslenme Kabı 900 Ml Vgn 588

Vagonlife Paslanmaz Çelik Beslenme Kabı 900 Ml Vgn 588 (6971040545889)

Marka : Vagonlife
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺770,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺693,00(KDV Dahil)

 Vagon Paslanmaz Çelik Beslenme Kabı 900 Ml Vgn 588

Birinci Sınıf Malzeme - 18/8 paslanmaz çelikten ve gıda sınıfı PP plastikten, güvenli ve toksik değildir. Öğle yemeği çantası ve gereç seti -YFBXG İstiflenebilir Öğle Yemeği Kutusu , taşınabilir bir kaşık ve çatal seti. Bu öğle yemeği kutusu seti, öğle yemeği için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. İşe, okula, spor salonuna, pikniğe, kampa vb. götürebilirsiniz.

Paslanmaz çelik bento öğle yemeği kutusu genellikle yiyecekleri 1-2 saat sıcak veya soğuk tutabilir, yalıtımlı öğle yemeği çantası 2-3 saat tutabilir. Bu yemek kabı mikrodalga ısıtma için kullanılabilir (kapaksız), sadece paslanmaz çelik kabı çıkarmanız ve ısıtmak için mikrodalgaya koymanız gerekir.Sızdırmazlık ve Dökülme Koruması - Bu yemek kabının temel olarak üç katmanı vardır ve her paslanmaz çelik kabın bir kapağı vardır. Sızıntı ve dökülmeyi önlemek için katmanlar arasındaki bağlantının sıkı olduğunu lütfen unutmayın.

Ve lütfen her katmanın altındaki sızdırmazlığı sağlayacak silikon valfi kaybetmeyin.Porsiyon Kontrolü İçin İdeal -Üç katmanlı istifleme tasarımıyla, yiyeceklerinizin miktarını ve türünü kontrol etmek için yiyecek kapasitenize göre farklı katmanlarda beslenme kutuları seçebilirsiniz. Sağlıklı yaşamınıza eşlik etmesi için YFBXG yemek kabı kullanabilirsiniz!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR