Schneider One Busıness Roller 0,6 Siyah
Schneider One Busıness Roller 0,6 Siyah

Schneider One Busıness Roller 0,6 Siyah (4004675098535)

Marka : Schneider
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺97,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺87,30(KDV Dahil)
Schneider One Business Roller İmza Kalemi 0.6 Mm Siyah

Kullanışlı tasarımı ve incelikli detaylarıyla yazı yazmayı bir sanata dönüştüren Schneider One Business Roller İmza Kalemi, düşüncelerini not etmekten keyif alanlara ve iş hayatında başarılı olmak isteyen kişilere hitap eder. Farklı kullanımlar için yazım gereçleri üretmeyi kendine ilke edinen ve Alman teknolojisiyle üretilen bu kalem yazı yazmaktan keyif almanıza yardımcı olur.

Her Şey Not Etmeye Değer

Mükemmeli arayan insanların en büyük özelliği, yazdıkları yazıyı hep aynı marka kalemle yazabilme tutkusudur. Kalemin ucuna, yazının kalınlığına, rengin berraklığına hatta bazen mürekkebin kokusuna kadar önemli detaylara dikkat ederler. Kalemin tutuşu, elde bıraktığı hafiflik hissi ve yazım kolaylığı bu kişiler için en büyük kullanım nedenidir. İşte Schneider One Business Roller İmza Kalemi 0.6 Mm Renk - Siyah; bu tutkuya sahip insanlara vazgeçilmez bir deneyim yaşatır ve sözcüklerin zihninizden kâğıda kolaylıkla akmasına izin verir. 

Yazınız Kişiliğinizdir

  • Büyük mürekkep haznesi ve silinmeyen suya dayanıklı mürekkebi ile güvenilir bir iş ortağı.
  • Kapak kapatılmadığı durumlarda bile üç güne kadar kurumayan mürekkep kullanımı özelliği.
  • Hızlı kuruyabilme özelliği sayesinde dağılmayan ve düzgün bir yazım.

Yazı Yazmak Artık Daha Keyifli

Schneider One Business Roller İmza Kalemi, ergonomik kauçuk yüzeyi ve süper akış sistemi sayesinde düşündüğünüz ve yazmayı arzuladığınız tüm notları rahatlıkla kâğıda aktarmanızı sağlar. Dünyanın ilk plastik uçlu roller kalemi olarak üretilen bu seri; imzalayacağınız sözleşmelerinizde sizin için güvenilir bir iş ortağıdır. Kapağın üst kısmında bulunan metal klips kalemin zarif tasarımının göstergesidir.

  • 0,6 mm yazım genişliğine sahiptir.
  • Siyah renklidir.
  • Ultra pürüzsüz uçlu yazım deneyimini garanti eder.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR