Rainbow High Junior High Bella Parker Fashion Doll Bebek
Rainbow High Junior High Bella Parker Fashion Doll Bebek

Rainbow High Junior High Bella Parker Fashion Doll Bebek (035051582960)

Marka : MGA
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺1.950,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.755,00(KDV Dahil)
  • RAINBOW HIGH YARATICILIĞA İLHAM VERİR: Zamanda geriye gidin ve en sevdiğiniz öğrencilerle arkadaş olmadan önce tanışın ve yaratıcı hayallerini Rainbow High'a kadar takip edin. Her temalı oyun seti, eksiksiz bir oyuncak bebek kıyafeti, yeni genç yüz heykellerine sahip oyuncak bebek ve okul temel eşyalarını taşımak için yumuşak bir vinil sırt çantasıyla birlikte gelir. Bu oyun seti, çocuklara sonsuz neşe ve yaratıcı hikaye anlatma eğlencesi verecek.
  • MUHTEŞEM ÖZELLİKLER: Bella Parker, tepeden tırnağa imzası olan PEMBE giymiş. Muhteşem bir genç yüz heykeli, modasında ayrıntılı özellikler, güzel uzun düz pembe saçları, uzun kirpikleri ve cam gözleri var. Tüm muhteşem Jr High moda bebeklerinin Gökkuşağını toplayın.
  • JR HIGH FASHION: Bella, hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bilen bir kız. Küçük yaşta bile ne istediğini biliyordu ve her zaman rolüne uygun giyiniyordu. Tüvit saten bir elbise, saten siyah kurdeleli tılsımlı beyaz bir bluz, pembe topuklu ayakkabılar, şeffaf çoraplar ve okulunun temel aksesuarlarıyla geliyor.
  • OKUL TEMEL EŞYALARI: O, yaratıcı bir mükemmeliyetçidir ve sevimli kapitone pembe sırt çantasında her zaman gerekli olan her şeye hazırlıklı gelir. Yumuşak kumaş saten sırt çantası, RH kalp tılsımıyla açılıp kapanıyor ve zincir şerit askılarla süslenmiş. Saç aksesuarlarını saklamak için mükemmel bir aksesuar.
  • BİR ARADA GENÇ VE YAŞLI BELLA DURUMU: 9 inç boyunda ve tamamen eklemli ve poz veriyor, kolları ve bacakları pek çok göz alıcı poz için bükülüyor. Veya mükemmel bir koleksiyoncu kombinasyonu için onu eski versiyonuyla görüntüleyebilirsiniz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR