Lego Duplo Şimşek Mcqueen Ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi
Lego Duplo Şimşek Mcqueen Ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi
Lego Duplo Şimşek Mcqueen Ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi

Lego Duplo Şimşek Mcqueen Ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi (5702017417790)

Marka : Lego
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺1.490,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.341,00(KDV Dahil)

Lego Duplo Şimşek McQueen ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi 

LEGO DUPLO | Disney ve Pixar Arabalar Şimşek McQueen ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi (10996) setini 2 yaş ve üzeri hayranlara bir ödül olarak verin. Bu eğlenceli yapım oyuncağı, minik model severlerin en sevdikleri Arabalar karakterleriyle vakit geçirmelerine, onları güzelleştirmelerine ve temizlemelerine olanak tanır.

Küçük çocuklar için yaratıcı yapım oyuncakları

Anne babalar ve çocuklar, birlikte sürülebilen bir Şimşek McQueen, Mater ve oto yıkama inşa eder.

Çocuklar için LEGO DUPLO hediyeleri, minik eller için harika inşa edilebilen oyuncaklardır ve ince motor becerilerini geliştiren özelliklere sahiptir.

Bu set, hareketli bir yıkama kolu ile çocukların anahtarı kullanarak tamir yapabileceği dönen bir platform içerir ve çocuklar Şimşek McQueen’i kancasına taktığında Mater onu çekebilir. Çocuklar, popüler film serisinden tanıdık karakterlerle kendi hikayelerini oluşturur.

Anne babalar eğlenceye katılır

Tüm LEGO DUPLO yapım setleri, yetişkinlerin ve küçük çocukların sınırsız oyunları ve değerli gelişimsel aşamaları paylaşabilmesi için hayal gücüne dayalı özelliklerle ve simgeleşmiş karakterlerle tasarlanmıştır.

Minikler için LEGO®DUPLO oto yıkama eğlencesi – Şimşek McQueen ve Mater'in Oto Yıkama Eğlencesi (10996) oyun setiyle çocukları Disney ve Pixar Arabalar filmlerinin dünyasına taşıyın

Parça Sayısı: 29

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR