9. Sınıf Fizik Soru Kütüphanesi Paraf Yayınları
9. Sınıf Fizik Soru Kütüphanesi Paraf Yayınları

9. Sınıf Fizik Soru Kütüphanesi Paraf Yayınları (9786057806871)

İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺420,00
İndirimli : ₺294,00

Sayfa Sayısı: 232

9. Sınıf Fizik Soru Kütüphanesi - Paraf Yayınları ile derslerinizde ihtiyaç duyacağınız her şeyi tek bir kitapta kolaylıkla bulabilirsiniz!

Eğitim Öğretim Yılı Müfredatına Uygundur.


Lise, hem sınav müfredatını oluşturması hem de diploma notunun üniversite sınavlarındaki etkisi nedeniyle eğitim-öğretim sürecinin önemli bir parçası. PARAF YAYINLARI elinizdeki kitabı bu bilinçle güncel MEB müfredatını esas alarak özenle hazırladı.

Kitabımızda her ünite küçük parçalara bölünerek tarandı. Konu Testlerinin zorluk düzeyi kolay seviyeden zor seviyeye kademeli olarak artacak şekilde kurgulandı.

Her ünitenin sonuna Ünite Ölçme Testleri konuldu. Ünite Ölçme Testlerinin sonundaki Sınav Performans Testleri Yeni Nesil tarzında zengin sorulardan oluşturuldu. Her bölüm ya da ünite sonuna konulan Etkinlik Testleriyle bilginin farklı ölçme türleriyle denetlenmesi amaçlandı.

Öğrenilenlerin kalıcılığını sağlamak için belli periyotlarda Tekrar Testleri konuldu. Bu testler, baştan itibaren konuları hatırlayıp hatırlamadığınızı denetleme şansı verecektir.

Üniversite sınavında diploma notlarının etkili olduğunu yukarıda vurgulamıştık. O nedenle yazılı sınavlardan aldığınız notlar çok önemli. Bunu göz önüne alarak hazırladığımız örnek Yazılı Sınavlarını da kitabımızda bulabileceksiniz.

Kitabımızın en sonunda Kazanım Odaklı Özet Bilgi bölümü var. Bu bölüm sayesinde konuların can alıcı noktalarını tekrar etme imkânınız olacak.

Akıllı tahta kullanımına uygun Soru Kütüphanelerimizin akıllı tahta uygulamalarını indirebilmek için prfkutuphane.prfyayinlari.com portalımıza ücretsiz üye olabilirsiniz. Akıllı tahta uygulamalarımızı mobil cihazlarda PRF Mobil Kütüphane uygulamasını indirerek kullanabilirsiniz. Mobil Kütüphane uygulamasını PARDUS ve MAC bilgisayarlarda da kullanabilirsiniz.

Video çözümlü Soru Kütüphanelerimizin çözüm videolarını izlemek için mobil cihazlarınıza Paraf Video Çözüm uygulamasını indirebilirsiniz. Çözüm videolarını bilgisayardan izlemek için Eğitim Teknolojileri sekmesinde Video Çözümler bölümüne bakabilirsiniz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize faydalı olması dileğiyle…

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR